De toekomst detoxen: De weg naar het verbannen van plastic voor eenmalig gebruik in de horeca van morgen

BWT blogpost

Nieuw jaar, nieuwe kansen? Een nieuw jaar beginnen betekent vaak doelen stellen om ons leven beter te maken. Het is tijd om ons te richten op voornemens die passen in de geest van 'Living Tomorrow' - prioriteit geven aan het algehele welzijn. Laten we bij het begin van deze reis een dringende realiteit onder ogen zien die stilletjes onze wereld is binnengedrongen: de proliferatie van plastic voor eenmalig gebruik.

Vooral de horeca draagt in grote mate bij aan dit probleem. De horeca staat bekend om het bieden van comfort en luxe, maar genereert ook aanzienlijke hoeveelheden plastic afval. Dus laten we, terwijl we onze voornemens voor het nieuwe jaar opschrijven, er nog een aan toevoegen - om deel uit te maken van de revolutie in de horeca die ons zal leiden naar een wereld waarin verantwoordelijkheid en luxe hand in hand gaan.

Laten we beginnen met een paar harde feiten:

Plasticvervuiling is uitgegroeid tot een van de meest urgente wereldwijde uitdagingen, die ecosystemen, dieren in het wild en de menselijke gezondheid aantast. Elke minuut worden er maar liefst 1 miljoen plastic flessen verkocht en slechts 9% wordt gerecycled. Terwijl we vooruit gaan, doemt er een intimiderende realiteit aan de horizon op: Tegen 2050 is er meer plastic dan vis in onze oceanen.

Deze problemen raken ons NU allemaal en in de toekomst nog meer.
Wij zeggen: Genoeg is genoeg! Nu we op het kruispunt staan van een milieucrisis, is de urgentie om actie te ondernemen om vandaag morgen te leven nog nooit zo groot geweest.

Duurzame oplossingen voor een plastic detox

BWT, mede-initiatiefnemer van Living Tomorrow en Europa's leider in watertechnologie, loopt voorop met zijn baanbrekende detox-opties voor plastic voor eenmalig gebruik. Met een onwrikbare toewijding aan duurzaamheid is BWT hier om een einde te maken aan de plastic-cyclus door het gebruik van plastic voor eenmalig gebruik te verminderen en duurzame alternatieven te promoten. Van productontwerp tot productie, elk aspect van BWT's activiteiten wordt opnieuw uitgedacht om de plastic voetafdruk te minimaliseren. Hoe, vraag je je af? BWT predikt niet alleen duurzaamheid, maar brengt het ook in de praktijk met baanbrekende alternatieven.

Stel je voor dat je een traditioneel restaurant of hotel binnenloopt en het eerste wat je opvalt is de overweldigende aanblik van plastic waterflessen voor eenmalig gebruik. Om eerlijk te zijn, het is niet alleen verspilling; het is een visuele weergave van de impact die onze keuzes hebben op het milieu. De overdaad aan plastic stelt teleur en neemt het plezier weg om op zo'n plek te zijn, waardoor je wel twee keer nadenkt over een verblijf.

BWT heeft dit probleem opgelost: Best Water Restaurants & Hotels herdefiniëren luxe en duurzaamheid door plastic producten voor eenmalig gebruik te elimineren, waardoor niet alleen de ervaring wordt verbeterd, maar ook een belangrijke bijdrage wordt geleverd aan de bescherming van het milieu.

Stel je dit eens voor: Gefilterd, vers water rechtstreeks uit de kraan, verrijkt met essentiële mineralen en sporenelementen zoals magnesium, zink en silicaat, geserveerd in een herbruikbare fles. In plaats van een plastic of glazen wegwerpfles te gebruiken en bij te dragen aan de afvalberg, heeft elke gast de mogelijkheid om het beste water te drinken en een milieubewuste keuze te maken.

Simpel gezegd: elke slok en elk verblijf zijn niet alleen buitengewoon, maar hebben ook een impact op het milieu. Het is een reis naar onze toekomst en een weloverwogen stap naar de toekomst.

Duurzaam leven bij Living Tomorrow

De Living Tomorrow Innovation Campus biedt een geweldig platform voor BWT om zijn plastic detox te tonen, gebaseerd op een onwrikbare toewijding om de wereld te veranderen - slokje per slokje. Op de campus, in het hotel, het restaurant en de bar bieden BWT's state-of-the-art technologieën een eenvoudige maar impactvolle manier om plastic detox te omarmen. Dit is waar BWT's toewijding aan duurzaam leven tot leven komt. Bezoekers van de Innovation Campus in Brussel kunnen uit eerste hand de positieve impact van duurzame keuzes op hun dagelijks leven ervaren.

Als individu hebben we absoluut de macht om verandering teweeg te brengen door onze keuzes. BWT, in samenwerking met Living Tomorrow, nodigt je uit om een bewuste consument te zijn en nu keuzes te maken die leiden tot een duurzame toekomst.

Dus, drink bewust en slim, maak een statement en laat BWT je de weg wijzen naar een duurzamere toekomst. Laten we het glas heffen op een toekomst waarin het beste gemineraliseerde water vrijelijk stroomt en plasticvervuiling tot het verleden behoort.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Drag
0%